voi söta min öde

Kolla It's kind of a funny story igår. aldri riktigt digga dramafilmer, men denna va helt jävla najs no. Handla om en kille på en psykavdelning på ett sjukhus. Zach Galifianakis va me, alltså snubben från Due Date och the Hangover. Lika skäggi å skum som vanligt, fast hadd en seriösare roll. Förbajskat bra skådespelare faktiskt! Filmen rekommenderas starkt!

Va å tog nå blodprov i morse. Herregud va labbavdelningen vimlar med gamlingar som int riktigt vet var dom e! Lättast va de no att bok en tid på internet å bara sitt utanför dörren å sen gå in när dom säger namnet. Mycket bättre system än kölappar hit å dit.

Nu sku ja till sjukis å hämt nå studieintyg, men tammefan fordjäveln starta int fö na i världen! man var ju fan int glad! Nu sitter ja i soffan å letar efter möjligheter att ta mej ti skolan, men de verkar bli en bussresa med Amanda. Sticker ti saluhallen på kaffe först. Wuppiduu!

http://www.youtube.com/watch?v=jEJg8w9fGdA&feature=fvst

denna låt kom fram i It's kind of a funny story! hade helt glömt bort den! Så skön! :D

fullsteam coffeemachine

oh yes, mitt andra inlägg.
Va till skolan å höll ett föredrag om spelkonsolens historia. Kanske inte har så mycke att gör me socionomutbildningen men det ingår tydligen i ämnet "muntlig kommunikation". Efter presentationen så blev de full fart ner till NUDkansliet efter en FASTLASKIAINEN-biljett. Hoppade i bilen med Malin å Victoria och for till Novia på Brändö för att hämta jubileumshalarmärke å käka på samma gång. HAR NO TUR NI PÅ TEKNISKA SOM HAR MAT I SKOLAN!
nåjaaa for hem, börja städ å disk. Nu ork ja int nå mer så nu söker jag energi i kaffekoppen. har tydligen sportlov nu tills 7:e mars typ. har no ändå mycke annat man ska hinn med, typ Filicias årsfest, pulkbygge å såna saker. Har skoluppgifter i mängder å massor men vem orkar nu me he då?
Alltså jag är i behov av massor med nytt tavara. Min dator är föråldrad å blir överhettad med jämna mellanrum, en större tv sku va trevligt och nånting, en rikti ordentlig kamera och gärna en ny dvd-spelare så ja får ljudet kopplat rätt till mina högtalare. Men vann finns pengan tro?
ÄH nu blir e chill med It's alwais sunny in philadelphia!

Heippahei!

Okej hej å hjärtligt välkomna till min blogg! Låt mej börja med att säga att jag ha alltid vari en motståndare mot hela bloggfenomenet och hade inte under några omständigheter tänkt beblanda mig i det hela. MEN nu sitter jag här å skriver första inlägget. well what can you do? För att kunna kritisera något bör man ha haft kontakt med det så att säga.
Jag säger redan nu att jag inte kommer att ha tid och ork med att uppdatera dagligen, men när ja orkar såå. Schemat är ganska fullt just nu med skolarbeten och festligheter, vilket ja nästan gissar att det kommer att vara ett samtalsämne under de kommande veckorna. Hur som helst, bara för att int dehär ska bli allt för långtråkit så spottar ja ur mej lite snabb fakta om va min dag har gått ut på, bara för att ha något annat att prata om.
Jag har fixa en nördig powerpoint-presentation på förmiddagen, hann inte äta, for på studiebesök inom ålderdomsomsorgsförvaltning, handla mat, laga mat (klyftpotatis, stekta grönsaker, gordon blue (elå va e nu häiter) och béarnaisesås. Efter he va ja å försöka se om e finns en möjlighet att få högtalaren min att funk men neee-e he gick int. nu pöser ja å skriver inlägg på begäran.
THANK YOUUU COME AGAIN!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0