Behov

Det finns observationer i vårt samhälle att vi här i Finland lever allt mer efter den västerländska filosofin  "köp dej lycklig". Det betyder att man ska konsumera saker för att känna någon lycka i livet. Detta är givetvis bullshit och självmordsstatistiken ökar trots att konsumtionen av crap ökar. Man borde förstås vara i motstånd till hela konsumtionen och nöja sig med vad man har och sluta gråta över det som inte finns, men som fattig studerande skulle det kännas bra med nya grejer som t.ex:

En soffa. Min nuvarande soffa är äldre än mej, upp riven i mitten och när ja satte mej nyligen small de till och nu sitter man i världens grop när man sitter i mitten. Har ingen aning om hur jag skall få ut den ur lägenheten fö den e alldeles för stor och tung. Misstänker att de blir att ta sågen...

En nyare och större tv. Just nu har ja en liten, gammal, klumpig tv av märket Schneider. Ibland måste jag t.o.m. kisa för att se subtitles.

En fungerande dator. Min nuvarande laptop är många många många år gammal och är uppnött å överhettas lätt. Har problem att spela opp matroska-filer och processorn suger. Snabbare internet än dehär mokkula-helvete skulle även uppskattas. De mesta av skolarbete och likande skrivs på dator, lämnas in över internetet och alla medelanden å alla scheman sköt från skolans hemsida. Som studerande i dag så är en välfungerande dator ett måste.
Vilka i-landsproblem alltså! Som fattig studerande utan jobb på sidan av studierna så får man väl helt enkelt slita på det som finns tills de int fungerar nåmera och hoppas att man har råd med mat för dagen. Pengar, pengar, pengar. Det är inte mycket annat som har snurrat i mitt huvud på sistone. Om jag inte får tag på ett sommarjobb så får ja inte hyran betalad å då e ja screwd! Ja vill börja höra nå resultat från företagen, kommunerna å firmorna så ja så småning om kan få någon sömn. Nåja pampasveckan påbörjas snart och då kanske man får annat att tänka på.

En superhjältenörds ljusa framtid

Under 2011 och 2012 kommer det att komma en hel rad med superhjältar, kända från serietidningar, att filmatiseras. LJUVLIGT!

THOR är en karaktär som är baserad på den guden från den nordiska asatron. Personligen inte helt bekant med själva seriefigurskaraktären men trailern va helt awesome!

De kommer en ny X-men film som heter nå i stil med "First Class" elå nå sånt. Handlar om hur det hela började och även här va trailern awesome!

The Avengers kommer att komma så småning om vilket betyder massor me superheroes i en å samma film! Kan int bli annat än bra!

The Green Lantern kommer på biodukarna inom en snar framtid. Just här i Norden är han inte allt för bekant tror jag men själva storyn verkar helt okej tycker ja

Captain America var en superhjälte som skapades under andra världskriget, så då framlyftes den amerikanska patriotismen. Sommaren 2011 kommer denna film på bio å den kan antingen va okej eller en flopp. Jag tvivlar på ett "bra resultat".

men det bästa, och mest väntade kommer att komma 2012. Nämnligen...

 

THE DARK KNIGHT RISES! Alltså den 3:e batmanfilmen!

 

NERDY IS THE NEW SEXY!


Underbar humor halv 4 en lördagsmorgon


Underbar humor halv 4 en lördagsmorgon


:D


Bitter individ

Okej känslor är komplicerade saker. En å samma individ kan få dej att ena stunden känna lycka å en varmhet i bröstet, å i nästa stund ångest, irritation å frustration. Dessa känslor ändras genom något som händer omkring en, något personen gör, säger eller helt enkelt bara för att personen existerar. Ja tror vi har alla åtminstone EN sånhär person.
Va gör man liksom åt saken då? Att härja med personen kanske fungerar för stunden, att ignorera denna person kanske fungerar om man har absolut inget att göra med denna å lyckas ignorera alla känslor (vilket är lättare sagt än gjort), men de absolut svåraste måste va att bara acceptera situationen... and then what?
Lättaste sättet är att helt enkelt vända sig till antingen gamla bekanta människor eller helt nya människor som får dej att känna dej lycklig. Finna någon eller någonting i ditt liv som fyller huvudet med nya tankar å nya känslor som får dej att glömma bort individen i fråga.

Lördag kväll å ja sitter i ett garage i petalax å flummar. Nykter ska ja va tills pampasveckan å ja har absolut ingen aning om va ja ska gör ikväll. Orkar fan int va chaffis iaf! blir väl att kolla nån film å ta de lugnt helt enkelt. kanske checka läget vid lokalen vid ett senare skede.

Thank you and good bye!

Heleu heleu!

Okej ja trodd seriöst int att ja sku skriv nå mer men no fan gör ja de fö de!
ha haft ganska fullt upp på sistone, massor me skolarbeten och festande. Fastlaskiainen va i tisdags å vår pulka, som vi byggt i två dagar, kom 2-3 meter åså krascha den med sidan före. Sen blev de ollis med klasskvinorna, sen mellanfest i rewell center, sen ollis igen, å sen försvann minnet. Ja vakna dock opp på soffan med en hamburgare i ena handen å skrapsår i ansiktet å svullet knä. Jag lär tydligen ha fallit utanför Fontana å gått in i lyktstolpar på vägen hem. Mina kläder och behörigheter fick jag hämta dagen efter. Ja kunde inget annat än att skratta!
Nu har ja ringt åt läkaren på HVC å fått en del provresultat som jag inte uppskattar direkt. Pampasveckan närmar sig med stormsteg och det finns en viss risk att det blir en nykter en... fuck... nåja in me nå dunderpencelin så får vi si vart e barkar! hej å hå!

RSS 2.0