livet i snöfritt december

Hej och halå ni som nu kanske läser denna blogg lite ibland i smyg!
Mycket har hänt sen sist jag berättade om hur jag hade det här i bloggen. Var skall jag börja?

Jag har nu jullov.. eller "jullov" rättare sagt. Jag jobbar på Botnia M just nu för att försöka räta opp ekonomin lite granna. Det behövs! Vecka 2 påbörjar jag min 3 månader långa praktikperriod i Korsnäs. Det ser jag verkligen fram emot. Jag kommer att praktisera inom det område som faktiskt faller i mitt intresse och inom den kategori som jag förhoppningsvis kommer att arbeta inom vid ett senare skede.
Studielivet överlaghar varit helt fuckin' awesome må jag säga! NUD rf har nu bytt styrelse. Jag kommer att fortsätta som vicehövdning och jag vill här nu officiellt på internetswebbcyberspace tacka den avgångna styrelsen för ett otroligt roligt studieliv! Gäller både Filicia-boysen och NUD-girlsen + Conny! Vi har fått nya friska vindar i båda styrelserna och jag personligen smider onda planer just nu som bäst. Tankarna kretsar kring allt från klädsel, åsnebryggor, sitzer, snappsvisor till design och PR. It's gonna be awesome! Dock pga praktiken missar jag en hel del tillställningar såsom t.ex. Pampasveckan. Får väl så lov att gå å sjunga Im so happy på arbetsplatsen då helt enkelt... Jag sitter nu också med i Noviums fullmäktige, samt fungerar som PR-tutor.
Jag är i ett förhållande! VEM HADD NU KONA TRO HEE?! Skulle man har frågat mig för ca ½ år sen om jag söker något förhållande så skulle jag snabbt och kraftigt svarat: "NEJ HERREGUD! JA JI LIVRÄDD FÖ TÅDDE! ALDRIG I LIVET ATT JA GER MEJ IN PÅ NÅ SÅNT EFTER DEN SKIT JA FÅTT GENOMLIDA! KÄRLEK EXISTERAR BARA I DISNEYS VÄRLD OCH KVINNOR E MINST LIKA LÖMSKA Å FALSKA SOM KATTER!"
Nu får jag så lov att svälja mina ord. Jag har hittat min Emma! En helt underbar och fantastisk människa som får mig att känna mig trygg och säker och varm i hjärtat och pirrig i kroppen. Jag kan med handen på hjärtat säga att jag har aldrig känt så för något förut. Jag är lycklig helt enkelt! MERA KÄRLEK ÅT FOLKET!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0